Μαλλιά κουβάρια για το… Χίτλερ

Για τον υμνητή του Χίτλερ – σύμβουλο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χ. Αθανασίου, οι τακτικοί αναγνώστες της στήλης θα έχετε σίγουρα διαβάσει.

Αυτό που δεν διαβάσατε όμως είναι τι έχει γίνει στην πλατεία Κλαυθμώνος μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος: Κυριολεκτικά χαμός!!

Γιατί; Μα γιατί ο Χαράλαμπος που είναι κολλητός του Αντώνη (Σαμαρά) θεωρεί υπεύθυνο για τη «διαρροή» τον Γιούρι (κατά κόσμον Ευριπίδη Στυλιανίδη) οι σχέσεις του οποίου με το «σαμαραίικο» είναι σας τον εκκρεμές: Δηλαδή, όταν ο «πνευματικός» του πατέρας, Κωστάκης (Καραμανλής) τα πάει καλά με το Σαμαρά, τα πάει κι αυτός. Όταν δεν τα πάει (όπως στην παρούσα συγκυρία) οι σχέσεις του είναι από ψυχρές έως …ανάποδες.

Υ.Γ.  Η στήλη, ειλικρινά, δεν γνωρίζει ποιος έκανε τη «διαρροή». Αυτό, όμως, που γνωρίζει είναι ότι εκεί στην Κλαυθμώνος δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα…

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Στυλιανίδη, θα διώξεις ή όχι τον Κωτούλα;

ΥΠΕΣ ή σχολείο;

Υμνητής του Χίτλερ ο σύμβουλος του ΥΠΕΣ για την ιθαγένεια

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΩΤΟΥΛΑΣ, ΥΜΝΗΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!