μα-που-βρήκε-τον-αριθμό-μου-h-απορία-1137779
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 15.02.2023 | 10:38

«Μα που βρήκε τον αριθμό μου;» – H απορία Κωστίδη για το τηλεφώνημα Μητσοτάκη

Την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία, αποκάλυψε ένας δημοσιογράφος.

Ο λόγος για τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλη Κωστίδη, ο οποίος σημείωσε ότι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης του τηλεφώνησε την πρώτη ημέρα, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατούσε στην Τουρκία και αν υπήρχαν Έλληνες που αντιμετώπιζαν πρόβλημα.

«Επειδή κάνατε αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, να πω ότι την πρώτη μέρα μας τηλεφώνησε το γραφείο του και ο ίδιος, δεν ξέρω από που βρήκε το τηλέφωνο, αλλά προφανώς πρωθυπουργός είναι και το βρήκε. Πήρε και εκείνος να ενημερωθεί για την κατάσταση και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Παράλληλα, σημείωσε ότι όταν έγινε η πρώτη κλήση από το γραφείο του πρωθυπουργού βρισκόταν στην Αντιόχεια και πίστευε ότι κάποιος του κάνει πλάκα.

«Όταν έμπαινα στην Αντιόχεια έγινε το τηλεφώνημα και μου είπαν «ξέρετε θα σας πάρει σε λίγο ο πρωθυπουργός» και λέω θα αστειεύονται. Αλλά όντως πήρε να μάθει και τον ευχαριστώ πάρα πολύ μας έδωσε κουράγιο» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο