Μα δεν θα παραιτηθεί ο Φλαμπουράρης;

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Φλαμπουράρης υποτίθεται ότι θα παραιτούταν μετά τη ΔΕΘ για να πάρει τη θέση του στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων. Μάλιστα, υποτίθεται ότι αυτή ήταν η παρασκηνιακή συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα με τους Οικολόγους προκειμένου να συνεργαστούν. Αλλά ο Αλέκος Φλαμπουράρης δεν έχει παραιτηθεί και κάνει δηλώσεις. Αρα;

Μάλιστα η τελευταία δήλωση του Αλέκου Φλαμπουράρη, ήταν και για θέμα πρώτη γραμμής. Συγκεκριμένα για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Μάλιστα ήταν και πολύ αιχμηρή:

Ή ο πρωθυπουργός λέει ψέματα απευθυνόμενος – στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη – σε πολίτες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις λέγοντας ότι « δεν θα γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας μέχρι το τέλος του 2020» ή το τραπεζικό σύστημα ακολουθεί το δικό του δρόμο κόντρα στην Κυβέρνηση και τους πολίτες.

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτοί που την πληρώνουν σε περίοδο πρωτοφανούς για τα δεδομένα υγειονομικής και οικονομικής κρίσης είναι οι αδύναμοι πολίτες αυτής της χώρας.

Καλούμε τον Υπουργό Οικονομικών να πάρει άμεσα απόφαση για απαγόρευση όλων των πλειστηριασμών μέχρι το τέλος του 2020 προκειμένου να δώσουν την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους για την υποβολή σχετικών αιτήσεων, αλλιώς μαζί με το δεύτερο κύμα της πανδημίας του COVID-19, θα έχουμε και κύμα πλειστηριασμών κύριας κατοικίας.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!