λοβέρδος-πάμε-σε-εκλογές-βγαίνω-μπροσ-1122422
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 16.01.2023 | 14:09

Λοβέρδος: Πάμε σε εκλογές, βγαίνω μπροστά!

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚAΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακή Παυλόπουλου βρέθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (και πρώην υποψήφιος αρχηγός του κόμματος), Ανδρέας Λοβέρδος. Εκεί, ο κ. Λοβέρδος προέβη σε μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι επί ένα έτος κρατήθηκε πίσω για να μην δυσκολεύει τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, τονίζοντας ότι «από σήμερα είμαι παίκτης γιατί πάμε σε εκλογές».

«Σήμερα για πρώτη φορά μετά από ενάμιση χρόνο βγαίνω σε πάνελ.Μέχρι τώρα κρατήθηκα εκτός γιατί ήθελα τον καινούργιο αρχηγό να μην τον δυσκολεύω με τις δικές μου παρεμβάσεις», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Και πρόσθεσε: «Και εδώ (σ.σ. στον ΣΚΑΪ), με σας, συζητάγαμε μόνο θέματα εξωτερικής πολιτικής. Από σήμερα είμαι παίκτης γιατί πάμε σε εκλογές και θα είμαι μπροστά».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι οι διαφοροποιήσεις του Ανδρέα Λοβέρδου σε πολλά ζητήματα έχει προκαλέσει ήδη αρκετές φορές ερωτήματα εντός της Χαριλάου Τρικούπη ως προς τη διατήρηση της συνοχής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, πόσω μάλλον τώρα που προαναγγέλλει ότι η «περίοδος χάριτος» τέλειωσε.