Λάζαρος «καρφώνει» Σίμο... - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
22
Οκτώβριος
Back

Λάζαρος «καρφώνει» Σίμο…

…και του λέει, ούτε λίγο ούτε πολύ:
«και τα παιδιά που μού ‘διωξες,
θα μου τα φέρεις πίσω».

Άμα πιάσεις από τη μύτη το δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, θα… σκάσει. Μπαμ, θα κάνει!!! Και θα ακουστεί έως το Δήμο Νεάπολης-Συκέων.

Όπου εκεί εδρεύει ο δήμαρχος Σίμος (ο Δανηιλίδης, ντε!), ο πρόεδρος ΠΕΔΚΜ, τον οποίο κατηγορεί πως έχει άκρες στην ΕΕΤΑΑ, με αποτέλεσμα να πάρει περισσότερες θέσεις-επιδότηση για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ.

«Ιδιαίτερα επισημαίνουμε την προνομιακή μεταχείριση της οποίας τυγχάνει ο πρώην δήμος Συκεών και ήδη δήμος Νεάπολης-Συκεών από την έναρξη εφαρμογής του Προγράμματος μέχρι σήμερα (5 χρόνια). Ειδικότερα μάλιστα εφέτος, με τα στοιχεία του συνημμένου πίνακα, τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης σε βάρος όλων των δήμων. Λέει, διατείνεται, ότι προσφέρει με τις δημοτικές του δομές 4.937 θέσεις και εγκρίθηκαν 2.076. Δεν θα επικαλεσθώ τον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ο οποίος αδικείται κατάφορα αλλά είναι μικρότερος δήμος. Επικαλούμαι όμως τον δήμο Θεσσαλονίκης ο οποίος είναι πολύ μεγαλύτερος δήμος από το δήμο Νεάπολης-Συκεών , προσφέρει με τις δημοτικές του δομές 1.530 θέσεις και εγκρίθηκαν μόνον 679!!», υπογραμμίζει με κατηγορώ-επιστολή του του προς τους υπουργούς Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Αυτά λέει ο Λάζαρος, που βγήκε έξω… στο δρόμο και στην αντίσταση, ζητώντας ίση μεταχείριση και περισσότερες θέσεις για τα παιδιά του.

Και σε περίπτωση που δε βγαίνουν νούμερα και κουκιά; Κάνει την πρόταση:

«Αν, για την επίτευξη αυτού του στόχου, χρειασθεί να γίνουν περικοπές θέσεων, αυτές δηλαδή οι περικοπές να γίνουν από το Δήμο Νεάπολης-Συκεών , με βάση την αρχή της ίσης, ίδιας και δίκαιης μεταχείρισης».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!