Κώστας, ο… Θεός

Το είπε στο δημοτικό συμβούλιο Λαρισαίων, όταν τον έστησαν στο τοίχο (πολίτες και δημοτικοί σύμβουλοι) για τη διαθεσιμότητα υπαλλήλων χωρίς την υπογραφή δημάρχων (το διάβασαν από την aftodioikisi.gr).

«Μη διαβάζετε aftodioikisi.gr», φέρεται να είπε ο Κώστας (ο Τζανακούλης, ο δήμαρχος, ντε!). «Άλλα τους λες και άλλα γράφουν», φέρεται επίσης να ξαναείπε ο Κώστας.

Κώστα μου, η aftodioikisi.gr -πέραν εσάς, του «αυτοκράτορα της πληροφόρησης»- αναφέρθηκε σε περισσότερα άτομα που έλαβαν μέρος στη συνάντηση Μανιτάκη – ΚΕΔΕ.

Άρα, εμμέσως πλην σαφώς, αυτο-καρφωθήκατε.

Και δεύτερον, δεν είστε ο «αυτοκράτωρ της πληροφόρησης» για την ιστοσελίδα. Έχει και άλλες πηγές, που ποτέ δεν τις αποκαλύπτει. Αφήστε που δεν είπε ότι τις πληροφορίες τις έμαθε από δημάρχους.

Μπορεί να έχει κληρονομικό χάρισμα… Μπορεί να πήγε σε μάγισσες και χαρτορίχτες… Μπορεί να έπιασε σύνδεση με το Θεό (αυτό θα πρέπει να το πιστέψετε, αφού και ο αρχηγός σας συχνά-πυκνά μια… επικοινωνία την έχει)…

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!