κώστας-καραμανλής-τα-ιδιαίτερα-δώρα-π-1065126
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 04.09.2022 | 13:45

Κώστας Καραμανλής: Τα ιδιαίτερα δώρα που έλαβε από τους Ανωγειανούς

Ιδιαίτερα δώρα δόθηκαν στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή μετά την εκδήλωση στο θέατρο “Νίκος Ξυλούρης” στα Ανώγεια, αλλά σίγουρα αυτό που ξεχώρισε είναι το ξύλινο γλυπτό που φιλοτέχνησε ο Στεφανής Πλουσής με το σήμα της Νέας Δημοκρατίας με τον πυρσό και ένα περιστέρι από πάνω, έχοντας χαραγμένο στη βάση και το όνομα “ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ” .

Σύμφωνα με το anogi.gr, το δώρο προσέφερε η κομματική οργάνωση Ανωγείων της Νέας Δημοκρατίας και ήταν αυτό που ο Κώστας Καραμανλής σχολίασε με τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα η κομματική οργάνωση Ανωγείων προσέφερε και άλλο ένα ξύλινο γλυπτό του Στεφανή Πλουσή, ένα μικρό κρητικό στιβάνι, καθώς και μαντιλέδες προς τον πρώην πρωθυπουργό.

Το δώρο αποκτά μεγαλύτερη αξία, καθώς ο Στεφανής Πλουσής είναι ένας από τους αγνότερους και παλαιότερους φίλους του ΠΑΣΟΚ στα Ανώγεια, αλλά με χαρά φιλοτέχνησε το εξαιρετικό αυτό γλυπτό για τον επίσημο καλεσμένο του χωριού!

Σήμερα και κατά τη παραμονή του στα Ανώγεια, ο Κώστας Καραμανλής θα δεχτεί και τα επίσημα δώρα του δήμου Ανωγείων, με βούργια παραδοσιακών προϊόντων, καθώς και εκδόσεις για το Ιδαίον Άντρο, τη Ζώμινθο και μουσικές από Ανωγειανούς καλλιτέχνες.