Κως: Η νεανική παράταξη Δίεση ανατρέπει τα δεδομένα

Μια μεγάλη έκπληξη φαίνεται ότι επιφυλάσσουν οι κάλπες στο δήμο της Κω, όπως δείχνουν και οι πρόσφατες σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης στην περιοχή.

Η νεανική παράταξη Δίεση και ο επικεφαλής της, Γιάννης Ζερβός, που εμφανίστηκαν το τελευταίο εξάμηνο στο πολιτικό προσκήνιο του νησιού αναδεικνύονται στην δημοφιλέστερη παράταξη των δημοτικών εκλογών κερδίζοντας την «συμπάθεια» της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.

Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν τα δεδομένα του τελευταίου διαστήματος, τα οποία δεν επιδέχονται διαψεύσεων (εδώ είμαστε) τότε θα μιλάμε για αναπάντεχο εκλογικό αποτέλεσμα που θα εκπλήξει ευχάριστα ακόμα και τα πλέον αισιόδοξα στελέχη της παράταξης.

Είναι μάλιστα αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η δυναμική της Δίεσης, στερεί τη δυνατότητα ανοίγματος της διαφοράς στην ψαλίδα των ποσοστών των πρώτων παρατάξεων, οδηγώντας σε ένα ανοιχτό εκλογικό αποτέλεσμα.

Η στήλη, ομολογεί ότι  οι εξελίξεις την αφήνουν ιδιαίτερα ευχαριστημένη, αφού εκτός των άλλων   στο ψηφοδέλτιο που όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη των εκλογών συμμετέχει και ο καλός συνάδελφος Δημήτρης Χόνδρος, σε μια κίνηση στήριξης της νέας γενιάς του τόπου καταγωγής του.

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΩΣ, ΕΚΠΛΗΞΗ, ΔΙΕΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!