«Κοπανατζήδες» Αντώνης και Μανούσος

Πρόσφατα η στήλη σας είχε ενημερώσει ότι με βάση τα στοιχεία του εκ των αντιπροέδρων της Βουλής Γ. Δραγασάκη, οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης Α. Μανιτάκης και Εσωτερικών Ε. Στυλιανίδης, ήταν μέσα στην εξάδα όσων υπουργών που δεν εμφανίζονται στη Βουλή για να απαντήσουν σε ερωτήσεις.

Σήμερα στη Βουλή απαντήθηκαν μόλις δύο από τις 11 ερωτήσεις λόγω κωλύματος των υπουργών.

Ανάμεσα τους και μία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης (κοινή με το υπουργείο Οικονομικών) στην οποία δεν εμφανίστηκε κανείς.

Και καλά, θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι οι Αντώνης (Μανιτάκης) και Χρήστος (Σταϊκουρας) έχουν δουλειά με την τρόικα, αλλά ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μανούσος (Βολουδάκης) ή ο έτερος υφυπουργός (Οικονομικών αυτός) Γιώργος (Μαυραγάνης) γιατί δεν πήγαν;

Υ.Γ. Η στήλη δεν θέλει να κακολογίσει τον Γιάννη (Στουρνάρα) που, επίσης, είναι από τους πρώτους «κοπανατζήδες» της Βουλής, καθώς βρίσκεται στην Ιρλανδία για το άτυπο Eurogroup.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΒΟΥΛΗ, ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ, ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]