«Κλεισθένης 1»: «Γαλλικά» ανάμεσα σε δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ και τον Σκουρλέτη - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
9
Μάι
Back
Πρώην δήμαρχος γράφει βιβλίο για την απλή αναλογική, αφιερωμένο στον Σκουρλέτη!

«Κλεισθένης 1»: «Γαλλικά» ανάμεσα σε δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ και τον Σκουρλέτη

Εκτός ελέγχου παραλίγο να οδηγηθεί πολύωρη σύσκεψη μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών και δημάρχων του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα για τον «Κλεισθένη 1». Μάλιστα, απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες της aftodioikisi.gr. ο υπουργός Εσωτερικών αντάλλαξε «γαλλικά» με συγκεκριμένο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ από την Αττική ο οποίος έχει ταχθεί αναφανδόν κατά της απλής αναλογικής, όπως αυτή αποτυπώνεται στο νομοσχέδιο Σκουρλέτη.

Τελικώς, μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, οι τόνοι έπεσαν και ενόψει και της αυριανής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την Αυτοδιοίκηση, ο Τομέας Αυτοδιοίκησης του κόμματος σε συνεργασία με τους αιρετούς ανέλαβαν να συντάξουν κείμενο για τις απαιτούμενες αλλαγές στον «Κλεισθένη 1», τις οποίες ο κ. Σκουρλέτης δεσμεύθηκε ότι θα αποτυπώσει στο νομοσχέδιο που θα καταθέσει στη Βουλή.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!