Κλειστός για δύο, τουλάχιστον, ημέρες ο ΧΥΤΑ Φυλής

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι επιβεβαιώθηκαν τα ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr για την (συνειδητή) απαξίωση του προσωπικού και των μηχανημάτων στο ΧΥΤΑ Φυλής από την (απερχόμενη) διοίκηση του (υπό κατάργηση) ΕΣΔΚΝΑ.

Συγκεκριμένα, με απόφασή του ο νέος διευθυντής του ΧΥΤΑ αποφάσισε να κλείσει τη χωματερή τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη το πρωί, καθώς η κατάσταση που βρήκε ήταν επιεικώς απαράδεκτηQ Πάνω από τέσσερεις ώρες αναμονής για τα απορριμματοφόρα, ελλείψεις προσωπικού καθώς εξειδικευμένοι εργαζόμενοι έχουν μεταφερθεί σε άλλες υπηρεσίες και έχουν αδρανοποιηθεί, ελλείψεις σε μηχανήματα καθώς τα όσα έχει στην ιδιοκτησία του ο ΕΣΚΝΑ είτε δεν επισκευάζονται είτε σε εκδίδονται άδειες λειτουργίας!

Αποτέλεσμα, η  ταφή των απορριμμάτων όχι μόνο να καθυστερεί αλλά και να μην γίνεται σωστά.

Ας ελπίσουμε ότι ο νέος διευθυντής θα αγνοήσει τις επιθυμίες του προέδρου του ΕΣΔΚΝΑ Νίκου Χιωτάκη, θα βάλει σε λειτουργία τα μηχανήματα και θα επιστρέψει τους εξειδικευμένους εργαζόμενους στις θέσεις τους…..

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!