«Κυριάκο σώσε μας»!

…Αυτό αλλά με άλλα λόγια είπε, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο Γιάννης (Μιχελάκης) όταν τηλεφώνησε χθες το μεσημέρι στο συνάδελφό του Κυριάκο Μητσοτάκη. Τι είχε συμβεί; Οι αντιφατικές διαρροές του αναπληρωτή υπουργού του Λεωνίδα Γρηγοράκου για μαθηματικούς τύπους με τους οποίους θα πραγματοποιηθούν απολύσεις στους δήμους  έξι μήνες πριν τις εκλογές είχαν προκαλέσει νευρική κρίση στους δημάρχους.

Έτσι, ο υπουργός Γιάννης που φοβάται τις εξάρσεις του αναπληρωτή του («εδώ είπε ότι επί Καραμανλή προσλήφθηκαν 850.000 υπάλληλοι στο Δημόσιο, θα κωλώσει να βγει στα κανάλια και να βρίζει το Μιχελάκη άμα του πάει κόντρα;», έλεγε στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών στη στήλη) και του έχει δώσει την αξιολόγηση των δήμων για να «παίζει», είδε ότι η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Έτσι, κάλεσε άρον-άρον το συντονιστή (των αλλαγών στο Δημόσιο) υπουργό για να διαβεβαιώσει τους δημάρχους ότι δεν θα γίνουν απολύσεις αλλά κινητικότητα. Τώρα, αν ο Κυριάκος θα το πει έτσι (ή θα ρίξει το «μπαλάκι»  στου υπουργείο Εσωτερικών), η στήλη δεν βάζει το χέρι της στη φωτιά.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΙ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!