ΚΙΝΑΛ: Στήριξη Καρχιμάκη στον Γιώργο Παπανδρέου - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
14
Νοέμβριος
Back

ΚΙΝΑΛ: Στήριξη Καρχιμάκη στον Γιώργο Παπανδρέου

Στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου τάσσεται με δήλωσή του ο Μιχάλης Καρχιμάκης καθώς κλιμακώνεται η εσωκομματική “διαπάλη” για το ποιος θα έχει τα περισσότερα στηρίγματα από τους υποψηφίους για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ. Να σημειωθεί ότι το στέλεχος του κόμματος αρχικά είχε εκδηλώσει τη στήριξή του στην υποψηφιότητα Καστανίδη.

Η ανακοίνωση Καρχιμάκη

Η διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής -ΠΑΣΟΚ από τον Γιώργο Παπανδρέου αλλάζει τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι σήμερα.

Η στράτευση μου δίπλα στο Γιώργο είναι για μένα αυτονόητη, γιατί ποτέ στη ζωή μου δεν εγκατέλειψα ανθρώπους που πίστευα.

Είναι η επιλογή ,που δίνει την δυνατότητα στην παράταξη να πρωταγωνιστήσει ξανά και να επαναπατρίσει πολιτικά στο χώρο μας τους δημοκρατικούς πολίτες που αποστασιοποιηθηκαν,η επέλεξαν άλλους πολιτικούς χώρους.

Σας καλώ να δώσουμε μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου την μάχη στην προσπάθεια για την επαναφορά του πρωταγωνιστικού ρόλου του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ.

Η κοινή μας πορεία σε καλές αλλά και σε δύσκολες διαδρομές,μου δίνει την ευκαιρία ,να σας ζητήσω να δώσετε την στήριξη σας μαζί και με οποίους άλλους μπορείτε στον Γιώργο Παπανδρέου ,στις κάλπες της 5ης Δεκεμβρίου.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Μιχάλης Καρχιμάκης

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!