κιναλ-πού-θα-ψηφίσουν-οι-6-υποψήφιοι-πό-967118
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 03.12.2021 | 12:30

ΚΙΝΑΛ: Πού θα ψηφίσουν οι 6 υποψήφιοι-Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ και οι υποψήφιοι δημοσιοποίησαν πότε και που θα ψηφίσουν

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στις 9.30 περίπου το πρωί στο Ηράκλειο, στο Δημοτικό Αθλητικό & Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου (Ν. Ξυλούρη και Φούμη). Το απόγευμα θα μεταβεί στο επιτελείο του στην Ιπποκράτους 52-54 για να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου περίπου στις 10 το πρωί της Κυριακής στο 10ο Γυμνάσιο Καλλιθέας (Ελ. Βενιζέλου 175). Αμέσως μετά θα συγκεντρωθεί όλο το επιτελείο του, στο «στρατηγείο» που έχει στηθεί στην οδό Λένορμαν 227.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα ψηφίσει στις 08:30 στο Πνευματικό Κέντρο Μεταμόρφωσης (Γκινοσάτη και Πλαστήρα 2, Δήμος Μεταμόρφωσης). Οι συνεργάτες του θα συγκεντρωθούν στη Χ. Τρικούπη.

Ο Παύλος Γερουλάνος την Κυριακή θα ψηφίσει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, στις 11:00. Το επιτελείο του θα βρίσκεται στο γραφείο του στην οδό Κολοκοτρώνη 3, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Παύλος Χρηστίδης θα ψηφίσει, επιστρέφοντας από τη γενέτειρά του, το Ναύπλιο, στην Αθήνα, στην Οδό Λιοσίων στο δημαρχείο στις 08:30 το πρωί. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα συγκεντρωθούν μετά τις 6:30 στο γραφείο του Παύλου Χρηστίδη (Ιπποκράτους 13 ).

Ο Χάρης Καστανίδης θα ψηφίσει στις 11:30 το πρωί της Κυριακής στο νεοκλασικό κτίριο του δήμου Θεσσαλονίκης στην Βασιλίσσης Ολγας και 25ης Μαρτίου. Αμέσως μετά θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα με συνεργάτες του στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

Οι κάλπες ανοίγουν το πρωί της Κυριακής με την ανατολή του ηλίου στις 7 και θα κλείσουν στις 7 το βράδυ

Τα πρώτα αποτελέσματα περίπου στο 15%, αναμένονται περίπου 1 ώρα αφότου κλείσουν οι κάλπες και τα τελικά τουλάχιστον 5 ώρες αργότερα. Οπως εκτιμούν κομματικοί παράγοντες και η ΕΔΕΚΑΠ θα έχουμε μια ασφαλή εικόνα περίπου δύο ώρες αργότερα, εκτός και αν υπάρξει μάχη με μικρές διαφορές μεταξύ των δύο ή τριών πρώτων υποψηφίων