Κοιμούνται και η τύχη τους δουλεύει στην Επιτροπή Περιβάλλοντος

  • Απο stergios
  • 28 Ιανουαρίου 2018 - 12:46
  • Comments Off

«Κάτι συμβαίνει κάθε φορά που συνεδριάζει η κοινοβουλευτική επιτροπή Περιβάλλοντος. Ορισμένοι βουλευτές απουσιάζουν άλλοι έρχονται μόνον και μόνον για να κτυπήσουν την κάρτα τους και αποχωρούν και δυο τρεις που παραμένουν… κοιμούνται» αναφέρει ο «Βηματοδότης».

Και συνεχίζει: «Υπνος βαθύς σας λέω. Εις μάλιστα εξ αυτών κοιμάται με ροχαλητό και όταν συνάδελφοί του τον ξυπνούν (ενοχλημένοι από το ροχαλητό) αυτός γέρνει το κεφάλι του στο έδρανο και ξανακοιμάται.

»Μία άλλη τα καταφέρνει και κοιμάται στην καρέκλα, ωσάν να παρακολουθεί τη συνεδρίαση, αλλά κοιμάται κανονικά. Μάλιστα στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής συνάδελφοί της βουλευτές που την ξύπνησαν της είπαν «εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει, σε αντίθεση με εμάς που η τύχη μας κοιμάται και εμείς δουλεύουμε». Και κάτι ακόμα, δεν θέλω διαψεύσεις, έχω και φωτό!»

Πηγή: in.gr

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΥΠΝΟΣ, ΒΟΥΛΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!