Κέρασε όλα τα ποτά στο πανηγύρι της Ικαρίας!

Στην Κάρπαθο βρισκόταν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για την Ικαρία, όπου βρισκόταν η οικογένειά του, όταν πληροφορήθηκε την απελευθέρωση των δυο ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές φυλακές.

Ο υπουργός Άμυνας ενημερώθηκε για την απελευθέρωση λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί επισήμως. Το Μέγαρο Μαξίμου γνώριζε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας» το νωρίτερο από την προηγούμενη ημέρα, με τον διπλωματικό σύμβουλο του πρωθυπουργού Βαγγέλη Καλπαδάκη να παίζει σημαντικό ρόλο στις συνεννοήσεις, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, που επίσης γνώριζε από την πρώτη στιγμή. Δίαυλο επικοινωνίας με τον τούρκο ομόλογό είχε άλλωστε όλο το προηγούμενο διάστημα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ενώ καθοριστικές συνεννοήσεις- που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας- είχε το προηγούμενο διάστημα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Στο Μέγαρο Μαξίμου –τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν και η διεθνοποίηση του θέματος σε όλα τα φόρα, μαζί πρωτίστως με τις ανάγκες του τούρκου Προέδρου λόγω των πιέσεών του στην οικονομία, έπαιξαν πρωταρχικό ρόλο στην απελευθέρωση των δυο- υπήρξε αρχικά η σκέψη να μεταβεί και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην Αδριανούπολη, αλλά σύντομα εγκαταλείφθηκε. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος, που θεωρείται περίπου ανεπιθύμητο πρόσωπο στην Άγκυρα, λόγω των σκληρών του συνεχών δηλώσεων για τη γειτονική μας χώρα, συνομίλησε τηλεφωνικά με τον τούρκο ομόλογό του και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί επισήμως την Ελλάδα.

Ο Π. Καμμένος τελικά από την Κάρπαθο επέστρεψε στην Αθήνα για να παραλάβει μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο τους δυο στρατιωτικούς από την Αδριανούπολη και έτσι δεν μπόρεσε να ταξιδέψει για την Ικαρία, όπου είχε προγραμματίσει να πάει και στο πανηγύρι του νησιού.

Πήρε όμως τηλέφωνο και κέρασε όλα τα ποτά στο πανηγύρι, με το λογαριασμό να ανέρχεται κοντά στα 3.000 ευρώ! Πηγή: news247.gr

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΕΡΑΣΜΑ, ΠΟΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!