ΚΕΠ «Ο παλαιο-Δήμος»

Μη φανταστείτε πως είναι καμιά επιχείρηση, π.χ., ένα σουβλατζίδικο με το όνομα του γνωστού γερο-Δήμου, από το δημοτικό τραγούδι για τον ήρωα του 1821, με το γνωστό δημώδες σουξέ «Ο γερο-Δήμος πέθανε, ο γερο-Δήμος πάει».

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Θα είναι, σύμφωνα με το δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη, ο εκάστοτε δήμος εάν εφαρμοστεί το Μεσοπρόθεσμο, ήτοι το «μνημόνιο 3» (ελλείψει προσωπικού και χρημάτων).

«Καλώ τους συναδέλφους μου να αντισταθούμε σαυτές τις πολιτικές που οδηγούν την Αυτοδιοίκηση σε εξαθλίωση, μετατρέπουν τον πιο κοντινό στους πολίτες και συνταγματικά κατοχυρωμένο θεσμό σε ΚΕΠ και τους αιρετούς σε υπαλλήλους του κράτους», σημειώνει σε δήλωσή του κατά του «μνημονίου 3» ο Σταύρος.

Είπε «υπάλληλοι του κράτους» και η στήλη ενθυμήθηκε και τους περιφερειάρχες, που κατηγορούν την κυβέρνηση για κάτι ανάλογο: πως θέλει να τους παύσει, με «αντιδημοκρατική εκτροπή», και να βάλει διορισμένους, ήτοι υπαλλήλους του κράτους.

 

Διαβάστε ποιοι επίσης σήκωσαν το «λάβαρο της Επανάστασης» του 2012:
ΔΗΜΟΙ: ΚΥΜΑ «ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
Φίλιος: Δεν υπογράφω απόλυση εργαζομένου, θα παραδώσω τα «κλειδιά»
Δ. Πατρέων: Δε θα «δώσει» υπαλλήλους ΔΕ ή ΥΕ για απόλυση
Ψωμιάδης: Προτείνει παραίτηση αιρετών ως αντίδραση στο «μνημόνιο 3»
Λαφαζανίδης: «Στηρίζω τους δημοτικούς υπαλλήλους»
Φαιστός: Κοινή ανακοίνωση δήμου – εργαζομένων κατά του «μνημονίου 3»

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!