ΚΕΔΕ: Ποιος παλιός αυτοδιοικητικός από την Αθήνα, είναι υποψήφιος

Υποψήφιος με το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στην ΚΕΔΕ, διεκδικώντας μία θέση στο νέο ΔΣ, είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός. Πρόκειται για τον Πρόεδρο της ΔΑΕΜ Α.Ε. (Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ του Δήμου Αθηναίων) και Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Αθηναίων Νίκο Βαφειάδη.

Ο κ. Βαφειάδης είναι Δημοτικός Σύμβουλος της Αθήνας από το 2007 μέχρι σήμερα. Ως Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και προηγούμενα ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών (2007-2010) οραματίστηκε μια εύρωστη, ασφαλή, ελκυστική Αθήνα. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (2008-2014). Ο Ν. Βαφειάδης είναι φοροτεχνικός στο Υπουργείο Οικονομικών. Πτυχιούχος Α.Τ.Ε.Ε.Ι Πειραιά στα Χρηματοικονομικά με μεταπτυχιακές σπουδές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιας Υγείας του ΠΑ.ΠΕΙ.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΕΔΕ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!