Καυγάς Πολάκη με Κικίλια στη Βουλή

Την ώρα που στο βήμα της Βουλής βρισκόταν ο πρώην υπηρεσιακός Παναγιώτης Πικραμμένος κατά τη συζήτηση για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis, υπήρξε έντονος διάλογος μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Κικίλια.

Ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε σε αυστηρό ύφος προς τον κ. Πολάκη που καθόταν στα υπουργικά έδρανα και την ώρα που μιλούσε ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός εκείνος γελούσε. «Μη γελάς! Σταμάτα τώρα αυτό που κάνεις!» είπε ο κ. Κικίλιας προς τον υπουργό. Ενώ συμπλήρωσε «είναι ντροπή να γελάς όταν μιλάει ένας άνθρωπος που τον διασύρετε και δε είναι κάν στην πολιτική».

«Μάζεψε το δάχτυλο σου και μη μου μιλάς εμένα έτσι! Κατάλαβες;» ήταν η απάντηση του κ. Πολάκη προς τον βουλευτή της ΝΔ. «Ξέρετε ότι δεν έχω συμπεριφερθεί έτσι στο παρελθόν αλλά μην γελάτε, είναι λάθος αυτό που κάνετε» ανταπάντησε ο κ. Κικίλιας.

«Σε λίγο θα τα μάθετε όλα» είπε ο κ. Πολάκης και εκεί έκλεισε ο έντονος διάλογος μεταξύ του υπουργού και του βουλευτή της ΝΔ μετά και απο παρέμβαση του προεδρεύοντος κ. Μάριου Γεωργιάδη ο οποίος επέβαλε την τάξη ζητώντας από τους δυο πολιτικούς να σιωπήσουν ενώ προέτρεψε τον κ. Πικραμμένο να συνεχίσει την ομιλία του.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΟΛΑΚΗΣ, ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΚΑΥΓΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!