Καταλήψεις: Κόντρα Αδωνι-Κυρίτση στο twitter για ανάρτηση Ζαχαριάδη

Μια ανάρτηση του τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη στην οποία δημοσίευε φωτογραφίες από το μαθητικό συλλαλητήριο με τη λεζάντα «Το αύριο!» έκανε rt ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης για να το καυτηριάσει λέγοντας ότι «αυτό είναι το αύριο που του ονειρεύεται ο. ΣΥΡΙΖΑ για όσους δεν κατάλαβαν». Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κυρίτσης αντέδρασε άμεσα: «Είναι λογικό για κάποιον που είναι δεξιός να περιφρονεί τις συλλογικές στιγμές στη ζωή, αυτές όμως είναι που κινούν την κοινωνία και την ιστορία προς τα εμπρός».

Και ο Αδωνις ανταπάντησε: «Όχι δεν είναι αυτά, τα ελάχιστα παιδιά, το αύριο! Το αύριο είναι τα παιδιά που διαβάζουν, που αριστεύουν, που προσπαθούν για να επιτύχουν σπουδαία πράγματα στην ζωή τους. Όχι αυτά που το μόνον που σκέφτονται είναι καταλήψεις και φασαρίες! Αλίμονο μας αν ήταν αυτά μόνον το αύριο».

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΟΝΤΡΑ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΑΔΩΝΗΣ, ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, ΚΥΡΙΤΣΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!