Καραμανλής στα χνάρια Δένδια με αιχμές κατά Μπογδάνου - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Καραμανλής στα χνάρια Δένδια με αιχμές κατά Μπογδάνου

Καραμανλής στα χνάρια Δένδια με αιχμές κατά Μπογδάνου

Τα αχνάρια του Νίκου Δένδια φαίνεται ότι ακολουθεί ο Κώστας Αχ. Καραμανλής σε ότι αφορά την ιδεολογική φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν ανήκουν οι ακροδεξιοί στο κόμμα», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

«Στην ευρεία πολιτική οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας υπάρχουν άνθρωποι που ανήκουν στη δεξιά, στο κέντρο, ακόμη και στις παρυφές της κεντροαριστεράς, εδώ και πολλά χρόνια», σημείωσε, μιλώντας στα Παραπολιτικά και τόνισε ότι την πρώτη διεύρυνση προς το κέντρο είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1977 και ότι στη συνέχεια πολλοί αρχηγοί του κόμματος πορεύθηκαν με το βλέμμα προς το κέντρο.

«Καρφώνοντας» τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που πρόσφατα διαγράφηκε από την Κ.Ο. του κόμματός του τόνισε ότι δηλώσεις που υποστηρίζουν πως οι κομμουνιστές είναι χειρότερος εχθρός από τους Τούρκους είναι ακραίες και μας γυρνάνε σε μία εποχή, που πρέπει να ξεχάσουμε. Υπενθύμισε εξάλλου ότι ήταν η Νέα Δημοκρατία η παράταξη που νομιμοποίησε το ΚΚΕ, εκτιμώντας ότι: «Επομένως αυτές οι υπερβολές ανήκουν στο χθες και είναι -κατά την προσωπική μου άποψη- μία ακραία ρητορική».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!