Καρακώστα για Σταθάκη: «Θα πάρει από τις μίζες και θα έρθει να μας κεράσει»

Με έναν ιδιαίτερα περίεργο τρόπο η πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα, παρότρυνε τον υπουργό Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη να …κεράσει για την ονομαστική του εορτή στην επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει την Δευτέρα 23 Απριλίου.

«Βεβαίως, θα πάρει κάτι απ’ τις… μίζες όπως συνηθίζεται και θα κεράσει», είπε κάνοντας… χιούμορ, η Εύη Καρακώστα για τον Γιώργο Σταθάκη, απαντώντας στην προτροπή του βουλευτή της ΔΗΣΥ Γ. Αρβανιτίδη να υπάρξει υπουργικό κέρασμα.

Το σχόλιο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ έγινε παρουσία του κ. Σταθάκη αλλά και δεκάδων βουλευτών.

Ειδικότερα, τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν να ακροαστούν τα μέλη των επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων για τις προωθούμενες διατάξεις που αφορούν την εκποίηση του 40% των λιγνιτικών μονάδων την ερχόμενη Δευτέρα. Σε εκείνο το σημείο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιώργος Αρβανιτίδης είπε: «την Δευτέρα θα γιορτάζει και ο υπουργός. Θα μας κεράσει» για να παρέμβει η κυρία Καρακώστα λέγοντας: «βέβαια, θα πάρει τις μίζες και θα έρθει να μας κεράσει όπως συνηθίζεται».

Νωρίτερα, σύσσωμη η αντιπολίτευση αντέδρασε έντονα στον χαρακτηρισμό του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Διαρθρωτικά μέτρα για την πρόσβαση στο λιγνίτη και το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού» ως επείγον.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΔΕΗ, ΣΤΑΘΑΚΗΣ, ΚΕΡΑΣΜΑ, ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!