…και τελείωμα με τη Λιλίκα

Επιστολή από τον Χάρη Πασβαντίδη έλαβε η στήλη σχετικά με το παρασκήνιο «Ξεκίνημα με το Χάρη;». Ο κ. Πασβαντίδης μας διαβεβαιώνει ότι η αποχώρηση της οργάνωσης της ΔΗΜΑΡ από τη δημοτική του παράταξη στο Δήμος Αργυρούπολης – Ελληνικού δεν έχει καμία σχέση με διαταραχή στις σχέσεις μεταξύ Σγουρού – Κουβέλη μετά την απόφαση του πρώτου να κατέβει ως «αντάρτης» απέναντι στο αγαπημένο παιδί του Φώτη, Γ. Καμίνη στην Αθήνα.

Υποστηρίζει δε, στην επιστολή του, ότι απλώς τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ στο δήμο «έχουν εδώ και καιρό διαφωνήσει  με την προσπάθεια ενότητας  της Παράταξης μας, με τις Παρατάξεις «Αγώνας για το Μέλλον» και «Αναγέννηση» και τώρα που αυτή η  ενότητα, βρίσκεται στην τελική της φάση , επισημοποίησαν  την αντίθεσή τους και αποχώρησαν».

Η στήλη δεν έχει κανένα λόγο να μην πιστέψει τον Χάρη Πασβαντίδη. Όμως, δεν μπορεί να μην μιλήσει και για δύο πράγματα που της κάνουν εντύπωση αναφορικά με την επιστολή του πρώην αναπληρωτή νομάρχη και παραλίγο αναπληρωτή και στον ΕΔΣΝΑ, του Γ. Σγουρού.

1) Ότι ενοχλείται που η στήλη τον αποκαλεί «κολλητό του Σγουρού», λες και είναι κακό να είναι κάποιος κολλητός του προέδρου των περιφερειαρχών

2) Ότι  το mail με την απάντηση του Χ. Πασβαντίδη «πέρασε» από το γραφείο της «κολλητής του Σγουρού» αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Λιλίκας Βασιλάκου (σ.σ. Η στήλη παρεμβαίνει γιατί δεν θέλει ο Γιάννης και ο Χάρης να της κουράζουν τη Λιλίκα!).


ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!