Τετάρτη
27
Σεπτέμβριος
Back

Κ. Μπακογιάννης: Τώρα θυμήθηκε τον Έβερτ…

Εκλογές πλησιάζουν και ο “εκσυγχρονιστής” -“μεταρρυθμιστής” δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης, είπε να θυμηθεί και λίγο την λεγόμενη λαϊκή δεξιά. Έτσι, σύμφωνα με σχετική πρόσκληση που έφτασε στην aftodioikisi.gr, με αφορμή τη συμπλήρωση 36 χρόνων από την ίδρυση του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού «Αθήνα 9.84», από τον αείμνηστο πρώην Δήμαρχο Αθηναίων Μιλτιάδη Έβερτ,  θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, δύο εκδηλώσεις στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η μία εκδήλωση αφορά στην ονοματοδοσία του Αμφιθεάτρου, από «Αθήνα 984» και επισήμως σε «Μιλτιάδης Έβερτ» και η δεύτερη στα εγκαίνια της έκθεσης «Αθήνα 9.84: Η Γέννηση της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας».

Είναι γνωστό ότι Μητσοτάκηδες και Έβερτ ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά. Παρόλ’ αυτά η κόρη του Μ. Έβερτ, Αλεξία ήταν υποψήφια με την παράταξη Μπακογιάννη το 2019, και εξελέγη, μάλιστα, πρώτη δημοτική σύμβουλος. Γι’ αυτό, πιθανότατα, ο δήμαρχος Αθηναίων ξέχασε πολύ γρήγορα τους χαρακτηρισμούς της «κατσαρίδες και τρωκτικά» για συμμετέχοντες σε συγκέντρωση του ΚΚΕ που τον είχαν αναγκάσει να την “εκπαραθυρώσει” από τη θέση του αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και μόλις ένα χρόνο μετά την επανέφερε στη Διοίκηση του δήμου, και μάλιστα σε μία αξιοζήλευτη θέση: Αυτή της προέδρου της “Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών” (ΕΑΤΑ), απ’ όπου ο (μόνιμος) αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας του δήμου Α. Τσιατσιάμης, κάνει όλο το “παιχνίδι” για λογαριασμό του Κ. Μπακογιάννη.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!