«Ηρακλειδέας» VS «ΜπουτΑΡΕΩΣ»

Το 2014, σύμφωνα με τα οριζόμενα από τον «Καλλικράτη» θα είναι χρονιά αυτοδιοικητικών εκλογών, εκτός και εάν κάτι αλλάξει (στην Ελλάδα ζούμε, ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, π.χ., ένα «μνημόνιο 4» κτλ. κτλ.)

Ο γνωστός ΜπουτΑΡΗΣ έχει δηλώσει δις πως δεν πρόκεται να παραδώσει το «δαχτυλίδι» της Θεσσαλονίκης και θα το κρατήσει για άλλη μια θητεία (προς λύπην του Καπόν).

Ωστόσο, σε επίπεδο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας -όπως λένε οι πληροφορίες, εάν επιβεβαιωθούν-, θα πρέπει να «συγκατοικήσει» με έναν… επιστήθιο φίλο του, γνωστό «Ηρακλειδέα», «σημαιάκια», πρώην κοινοτάρχη Ζαγκλιβερίου, πρώην γενικό γραμματέα της πρώην Τοπικής Ένωσης Δήμων & Κοινοτήτων Θεσσαλονίκης, πρώην νομαρχιακό σύμβουλο Θεσσαλονίκης, πρώην μέλος του δ.σ. της ΕΝΑΕ, νυν υπουργό ΜΑ-Θ (ουφ! τελειώσαν οι… τίτλοι!) Θόδωρο Καράογλου.

Και ίσως για αυτό ο τελευταίος να μην απαντά στις επιθέσεις που δέχεται από τον «Αρειανό» Γιάννη, περί «Ντισνεϊλάντ» κ.λπ.

Δε θέλει να ανοίξει πόλεμο με αυτοδιοικητικό, με τον οποίο θα αναγκαστεί να συγκατοικήσει στο μέλλον.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!