Η χορηγία της «Σούλας»

Μπορεί τα λεφτά που έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών για τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων να «μη φτάνουν ούτε για ζήτω», ούτε για πετρέλαιο, όπως λένε οι δήμαρχοι, ωστόσο, πάντα υπάρχει η… ιδιωτική πρωτοβουλία για να δώσει τη λύση.

Η συγκεκριμένη λύση λέγεται… οίκος ανοχής «Σούλα», η ιδιοκτήτρια του οποίου, μετά τον αθλητισμό και τη χορηγία της λαρισινής αθλητικής ομάδας «Βουκεφάλας», μπαίνει δυναμικά και στην εκπαίδευση, δίνοντας ως χορηγία -αρχικά- 3.000 έουρος σε δημοτικό σχολείο της Πάτρας, προκειμένου να αγοράσει φωτοτυπικό.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων είχε απευθύνει έκκληση για βοήθεια στους επαγγελματίες της πόλης, και η μοναδική… επαγγελματίας που ανταποκρίθηκε ήταν η συγκεκριμένη ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής (οίκου… εποχής, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στις φανέλες-διαφήμιση της λαρισινής ομάδας).

«Ο tempora! Ο mores!», όπως έλεγαν και οι Λατίνοι…

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!