Η Θ. Τζάκρη συγκρίνει τον Α. Τσίπρα με τον Α. Παπανδρέου και πάει ΣΥΡΙΖΑ

Ο Α. Τσίπρας άνοιξε την πόρτα και η Θ. Τζάκρη πέρασε το κατώφλι της. Τα όσα είπε σε συνέντευξή της «Στο Κόκκινο 105,5» επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες ότι η επόμενη κίνηση θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου όταν κατέβει ως ανεξάρτητη δήμαρχος Εορδαίας με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.  

Τι είπε «Στο Κόκκινο»: Ότι, «θα συμβάλλει με όλες τις πολιτικές τις δυνάμεις για την ανασύσταση της μεγάλης προοδευτικής παράταξης που τώρα εκφράζεται με βασικό κορμό το ΣΥΡΙΖΑ» αλλά και ότι: «Η επίθεση από τους Πάπες της διαπλοκής, τα Μέσα του συστήματος, προσωπικά προς τον κ. Τσίπρα δείχνει τον πανικό τους μπροστά στη προοπτική της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης που όμως αυτή τη φορά δεν την έχουν στο τσεπάκι τους τα λαμόγια. Αυτή η λυσσαλέα επίθεση είναι η ίδια επίθεση που δέχονταν τη δεκαετία του 80′ ο Ανδρέας Παπανδρέου», κατέληξε βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ, ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΤΖΑΚΡΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!