Η συνέχεια ενός… πολιτικού φλερτ: Θα πάρει ο Σαμαράς στη ΝΔ τον Σγουρό;

Νέες πληροφορίες που αφορούν ένα πολιτικό φλερτ, έρχονται στην επιφάνεια από το χώρο της ΝΔ.

Η σχετική πληροφορία την οποία δημοσιεύουν σήμερα τα «Παραπολιτικά», αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς επιμένει να θέλει να προθέσει στην ΝΔ τον πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό.

Υπενθυμίζεται ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, όταν γαλάζια στελέχη στήριξαν τον κ. Σγουρό από τον πρώτο κιόλας γύρο της αναμέρησης, παρόλο που επίσημος υποψήφιος του κόμματος ήταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Στην μετακίνηση του κ. Σγουρού στη ΝΔ, σύμφωνα με την εφημερίδα, αντιδρά η πλειοψηφία των βουλευτών, και φυσικά η… όποια εκλογική βάση συνεχίζει να ασχολείται και δεν έχει απογοητευτεί από την τακτική την οποία ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς, οδηγώντας σε δραματική συρρίκνωση το κόμμα.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Σγουρός, με αφορμή αντίστοιχα σενάρια στο παρελθόν, είχε εκφράσει την έντονη αντίδρασή του απέναντι σε σχετικές φήμες. Ωστόσο, το ενδιαφέρον είναι ότι η ίδια η εφημερίδα, παρουσιάζει το ίδιο σενάριο για 2η φορά, σε διάστημα περίπου 2 μηνών.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΝΔ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!