Η παρατήρηση Μητσοτάκη στον Τσίπρα που προκάλεσε γέλια και χειροκροτήματα (βίντεο)

Κέφια για πολιτικά πειράγματα είχε ο πρωθυπουργός στη Βουλή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την ώρα που βρισκόταν στο βήμα της της Βουλής, έκανε παρατήρηση προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, η οποία προκάλεσε γέλια αλλά και χειροκροτήματα στη Βουλή.

 «Κύριε Τσίπρα, μπορείτε νομίζω να προσέχετε εμένα και όχι να στέλνετε μηνύματα. Μιας και μιλάμε για σεβασμό στη Βουλή… Εκτός κι αν σας στέλνουν μηνύματα για να σας ετοιμάσουν για τη δευτερολογία σας. Δεν ξέρω…», είπε ο πρωθυπουργός κάνοντας πολλούς «γαλάζιους» βουλευτές να ξεσπάσουν σε γέλια αλλά και τα χειροκροτήματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Βουλή στην «Ώρα του πρωθυπουργού», τη στιγμή που ο πρωθυπουργός απαντούσε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είχε απευθύνει ερώτηση για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δράστες οικονομικών εγκλημάτων και εγκλημάτων διαφθοράς.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΒΟΥΛΗ, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ, ΓΕΛΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!