Η όμορφη υπαστυνόμος που είπε «όχι» στον Σαμαρά – Γιατί προτιμάει τον Μεϊμαράκη

Ο πρωθυπουργός ενθαρρύνει στην πράξη την κινητικότητα στο Δημόσιο… Τόσο που επιχείρησε ο ίδιος να κάνει μια μετάταξη, που τελικά δεν του βγήκε. Η ιστορία έχει ως εξής:

Μετά το τέλος της χθεσινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Ο κ. Σαμαράς συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον γενικό γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Θανάση Μπούρα βγαίνοντας από την αίθουσα πέρασε μπροστά από μία όμορφη υπαστυνόμο ονόματι Νικολέτα η οποία εκτελεί υπηρεσία στην είσοδο των υπουργικών θέσεων της αίθουσας Ολομέλειας της Βουλής.

Η υπαστυνόμος απέδωσε τον προβλεπόμενο χαιρετισμό τιμής και ο Αντώνης Σαμαράς αφού με ένα νεύμα ανταπέδωσε, απευθυνόμενος στο Ευάγγελο Μεϊμαράκη είπε «Βλέπω έχεις ωραίες παρουσίες στη Βουλή» και τη ρώτησε από πού είναι. Η όμορφη Νικολέτα του απάντησε «Οι γονείς μου κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη και τα Φάρσαλα, κύριε πρόεδρε» και εκείνος χαμογελώντας της είπε «να σε πάρουμε στο Μέγαρο Μαξίμου;».

Ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης όταν ρωτήθηκε από κοινοβουλευτικούς συντάκτες εάν θα χάσουμε την όμορφη Νικολέτα ήταν εξόχως κατηγορηματικός πως η «Νικολέτα δεν μετακινείται με τίποτα…» Πάντως και η ίδια στα δημοσιογραφικά πειράγματα λίγο αργότερα εάν θα πάει Μαξίμου απαντούσε «Όχι, εγώ θα μείνω σε αυτόν εδώ τον Πρόεδρο», εννοώντας τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Είναι πλέον προφανές ότι η κινητικότητα στο Δημόσιο είναι μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση και συναντά αντιστάσεις, ακόμη και αν πρόκειται για ευνοϊκές αλλαγές θέσης.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!