Η Ντόρα στο αντάρτικο, ο Kυριάκος «νομιμόφρων»

Η Ντόρα Μπακογιάννη κάνει όλο και πιο αισθητή την παρουσία της στις πολιτικές εξελίξεις. Μετά την επιστροφή της από τις καλοκαιρινές διακοπές εξέφρασε τη διαφωνία της με τον ΕΝΦΙΑ, έπειτα υπέδειξε άνοιγμα της ΝΔ στο κέντρο και όχι στα δεξιά της, στη συνέχεια αντικαταστάθηκε στην ψηφοφορία για την τροπολογία σχετικά με τις διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ γιατί έλειπε στη Λωζάνη, ενώ τελικά ζήτησε επίσπευση της προεδρικής εκλογής. Με όλες αυτές τις κινήσεις, διαφοροποιείται ευθέως από την ηγεσία της ΝΔ και φέρνει σε δύσκολη θέση τον Αντώνη Σαμαρά. Αντίθετα, ο αδελφός της Κυριάκος Μητσοτάκης ασκεί τα καθήκοντά του ως ΥΠΔΜ χωρίς να πρωταγωνιστεί σε εσωκομματικά επεισόδια έντασης.

Το αίμα νερό δεν γίνεται, αλλά και το υπουργείο δεν είναι μικρό πράγμα… Άσε που οι φιλοδοξίες στην οικογένεια Μητσοτάκη δεν έχουν μόνο άρωμα γυναίκας.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!