Η νέα γραβάτα για την οποία καμαρώνει ο Μητσοτάκης -Τη φόρεσε στο υπ. Ναυτιλίας

Σε πολύ καλή διάθεση και φορώντας μια γραβάτα με άγκυρες, έφθασε στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα έδειξε την γραβάτα του στους δημοσιογράφους, λέγοντας χαμογελώντας «δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά σήμερα έβαλα γραβάτα με άγκυρες»…

Πρίν από την σύσκεψη με τον υπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη και τους επιτελείς του, που εντάσσεται στην σειρά των συσκέψεων που έχει ο κ. Μητσοτάκης με όλους τους υπουργούς του, ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στην έκθεση με αρχαία σκάφη που αποτελούν μέρος της έκθεσης που φιλοξενείται στο αίθριο του υπουργείου.

Ο Πρωθυπουργός δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι καθώς συμπληρώνεται ένας μήνας από την ανάληψη της διακυβέρνησης από την Νέα Δημοκρατία είναι σαφές, ότι η κυβέρνηση «δεν αφήνει ούτε μία ημέρα να πάει χαμένη», ενώ σημείωσε ότι θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην Ποντοπόρο Ναυτιλία ώστε να γίνει η ελληνική σημαία πιο ελκυστική, στην ανάπτυξη των λιμανιών με την ενεργοποίηση ιδιωτικών κεφαλαίων, στον θαλάσσιο τουρισμό, στην νησιωτική πολιτική και ειδικά στα μικρά νησιά που μπορούν να ενισχυθούν με κεφάλαια από το ΕΣΠΑ.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΥΕΝ, ΓΡΑΒΑΤΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!