Η «μπαναδόφλουδα» των «Ομπρελάδων» στον Τσίπρα και η «ντρίπλα» του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ

  • Απο Aftodioikisi News
  • 9 Απριλίου 2021 - 10:46
  • Comments Off

Η «μπαναδόφλουδα» των «Ομπρελάδων» στον Τσίπρα και η «ντρίπλα» του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν χωρά αμφιβολία, άλλωστε έχει καταγραφεί σε όλα τα ρεπορτάζ, ότι στην πολύωρη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, βγήκαν μαχαίρια!

Επί επτά ώρες ο Τσίπρας και οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι που εκφράζονται μέσα από την τάση «Ομπρέλα» έδιναν μάχες χαρακωμάτων και εντυπώσεων.

Κάποια στιγμή με εμφανή στόχο να εκθέσουν τον Αλέξη Τσίπρα και να τον φέρουν σε αντιπαράθεση με τον «αψύ Σφακιανό», τον Παύλο Πολάκη, οι Τσακαλώτος, Φίλης, Λάμπρου και Μπίστης, ζήτησαν να μπει στα συμπεράσματα της συνεδρίασης καταδικαστική αναφορά για απαράδεκτες συμπεριφορές που εκθέτουν το κόμμα και δεν συνάδουν με το ύφος και το ήθος της Αριστεράς.

Η μπαναδόφλουδα είχε ριχθεί.

Αν ο Τσίπρας καταδίκαζε θα ερχόταν σε σύγκρουση με τον Πολάκη.

Αν τον στήριζε θα δικαίωνε όσους υποστήριζαν ότι οι διαρροές που έγιναν και τον εμφάνιζαν δυσαρεστημένο με την συμπεριφορά του βουλευτή Χανίων ήταν για τηρηθούν τα προσχήματα.

Βέβαια, ο Τσίπρας, έχει δείξει ότι μπορεί να ντριπλάρει και τις μπαναδόφλουδες.

Έτσι, αμέσως πήρε τον λόγο ο Νίκος Παπάς. Βεβαίως να καταδικάσουμε αυτές τις συμπεριφορές αλλά να καταδικάσουμε και όσους δεν ακολουθούν τη γραμμή του κόμματος στις ψηφοφορίες, είπε και έβλεπε προς το μέρος του Νίκου Φίλη.

Η όλη ιστορία έληξε εκεί.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΟΛΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΣ, ΦΥΛΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!