η-μερα25ριτισα-σακοράφα-βραβεύει-τον-τ-1139815
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 19.02.2023 | 19:32

Η (ΜΕΡΑ25ριτισα) Σακοράφα βραβεύει τον (τέρμα-δεξιό) Μπέο

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, βουλευτής του ΜΕΡΑ25 που αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερή βράβευσε το Σάββατο στο ΣΕΦ κατά την πρώτη μέρα του Πανελλήνιο Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου τον (τέρμα-δεξιό) δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο!

Πρόκειται για κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει πολλά πολιτικά σχόλια, ειδικά από το γεγονός ότι ο κ. Μπέος βραβεύτηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό!

Την συγκεκριμένη βράβευση πάντως έσπευσε να την αξιοποιήσει ο Μπέος. Στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε τα ακόλουθα:

“Τη μεγάλη τιμή να βραβευτώ στη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού Στίβου από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και μεγάλη δόξα του ελληνικού αθλητισμού, κ. Σοφία Σακοράφα, για την συμβολή μου στην ανάπτυξη του κλασσικού αθλητισμού γνώρισα σήμερα (σ.σ. χθες) στο ΣΕΦ.

Παράλληλα είχα επίσης την τιμή να απονείμω τα μετάλλια στους νικητές του αγώνα των 60 μέτρων.

Ο Βόλος επί των ημερών της δημοτικής μας αρχής μπήκε στον χάρτη των μεγάλων γεγονότων και εκδηλώσεων και στον κλασσικό αθλητισμό και το καλοκαίρι θα φιλοξενήσουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντρών και Γυναικών στον ανοιχτό Στίβο, στο Πανθεσσαλικό”.