η-κόρη-του-κ-μητσοτάκη-στα-κεντρικά-της-947505
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 05.10.2021 | 06:40

Η κόρη του Κ. Μητσοτάκη στα κεντρικά της CVC στο Λονδίνο- Σε υψηλόβαθμο πόστο

Θέση και μάλιστα υψηλόβαθμη στο αμερικανικό fund CVC Capital Partners που πριν λίγους μήνες εξαγόρασε την Εθνική Ασφαλιστική έπιασε η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία.

Η Σοφία Μητσοτάκη, όπως και η ίδια αναφέρει στο προφίλ της στο Linkedin, εργάζεται ως investors relation manager στη CVC Capital Partners από τον Αύγουστο του 2021.

Την πληροφορία διέρρευσε η παράταξη «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία» του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής, που αναρωτιέται πόσο ηθικό και δεοντολογικό είναι να προσλαμβάνει την κόρη του πρωθυπουργού (που, μέσω του Τ.Χ.Σ., έδωσε την έγκριση για το ξεπούλημα της Εταιρίας), ένα hedge fund που την αγόρασε «κοψοχρονιά».

Η πληροφορία επιβεβαιώνεται πάντως και από την ίδια τη Σοφία Μητσοτάκη, μέσω του προφίλ της στον επαγγελματικό ιστότοπο Linkedin.

Η ανακοίνωση της παράταξης «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία» του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής

Δώστε δουλειές στα “δικά” μας παιδιά

Συνάδελφοι,

Η CVC Capital Partners προσέλαβε σαν investors relation manager την κόρη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία, στα γραφεία της στο Λονδίνο.

Νόμιμο ναι, ηθικό και δεοντολογικό όμως;

Το να επενδύει στη χώρα μας ένα hedge fund που αγόρασε κοψοχρονιά την Εταιρία μας και να προσλαμβάνει την κόρη του πρωθυπουργού που, μέσω του Τ.Χ.Σ., έδωσε την έγκριση για το ξεπούλημα της Εταιρίας μας, πόσο ηθικό και δεοντολογικό είναι;

Πόσο ηθικά είναι άραγε όλα στον χώρο των business…