η-κλειστή-σύσκεψη-στο-μ-μαξίμου-για-τ-377659
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 05.01.2022 | 10:26

Η «κλειστή» σύσκεψη στο Μ. Μαξίμου για το ΕΣΥ και η «λευκή απεργία» βουλευτών

Ένα πολύ ενδιαφέρον παρασκήνιο για την «κλειστή» σύσκεψη στο Μ. Μαξίμου, αποκαλυπτικό των επόμενων βημάτων της κυβέρνησης αλλά και του κλίματος που υπάρχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος καταγράφει η στήλη «Θεωρείο» της Καθημερινής.

Στο τραπέζι τέθηκε το θέμα της αξιοποίησης των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης. Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι κτιριακές υποδομές.

Σύμφωνα με τη στήλη ο Ευαγγελισμός, το Θριάσιο και η Σωτηρία στην Αθήνα, το Παπαγεωργίου και το Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη, το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, τα Πανεπιστημιακά Πάτρας και Ηρακλείου αποτελούν τα πρώτα στη σειρά νοσοκομεία όπου θα υλοποιηθούν παρεμβάσεις.

Ειπώθηκαν και άλλα στη σύσκεψη αυτή.

Για την επικοινωνιακή διαχείριση της νέας κρίσης την οποία έχουν αναλάβει εργολαβικά οι καθ ύλην αρμόδιοι Γιάννης Οικονόμου και Θάνος Πλεύρης οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια των εορτών βρίσκονταν σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο αναλύοντας και εξηγώντας κάτι που το Μ. Μαξίμου.

Ατίθετα πάντως, όπως αναφέρει η στήλη, οι βουλευτές του κόμματος παραμένουν στα μετόπισθεν Σχεδόν κανείς βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν δείχνει διάθεση να πέσει στη φωτιά και να βγει να υπερασπιστεί τα κυβερνητικά πεπραγμένα.