Η Γιάννα Αγγελοπούλου έγινε ξανά γιαγιά

  • Απο stergios
  • 13 Απριλίου 2019 - 20:22
  • Comments Off

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Θεόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου καθώς ένα νέο μέλος ήρθε να προστεθεί στην οικογένειά τους.

Πριν λίγες ημέρες ο γιος τους Παναγιώτης Αγγελόπουλος και η αγαπημένη του Έλλη Παπαδιαμάντη έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η χαρμόσυνη είδηση δεν διέρρευσε σε άλλα μέσα ενημέρωσης, καθώς ο «ακτιβιστής» Παναγιώτης έχει επιλέξει να κρατά ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους σε ό,τι έχει να κάνει με τη δημόσια παρουσία του αλλά και φυσικά την προσωπική του ζωή.

Όταν ο 29χρονος γιος της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους γονείς του, εκείνοι δεν έκρυψαν την χαρά και τον ενθουσιασμό τους που θα αποκτήσουν εγγονάκι! Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή γνώριζαν ότι η αριστούχος απόφοιτος του κολεγίου, Έλλη Παπαδιαμάντη ήταν η κατάλληλη για τον γιο τους. Η Γιάννα Αγγελοπούλου έχει αποκτήσει ήδη μια εγγονή από την κόρη της Καρολίνα. Η Καρολίνα Αγγελοπούλου (κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου από τον πρώτο της γάμο) παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2010 στο Λονδίνο τον επί 10 χρόνια αγαπημένο της, επιχειρηματία Βασίλη Αμβροσίου και το μωρό της ήρθε στον κόσμο το 2014.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΓΙΑΓΙΑ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΓΓΟΝΙ, ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!