η-φώφη-σφάζει-λοβέρδο-εγώ-δεν-έφυγα-504881
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 24.09.2021 | 10:09

Η Φώφη «σφάζει» Λοβέρδο: «Εγώ δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ να κάνω κόμμα»

Η Φώφη «σφάζει» Λοβέρδο: «Εγώ δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ να κάνω κόμμα»

Άστραψε και βρόντηξε χθες η Φώφη Γενημματά σε συγκέντρωση 500 περίπου στελεχών που πήραν μέρος στη συγκέντρωση με την οποία εγκαινίασε την προεκλογική της εκστρατεία, για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

«Εγώ δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ να κάνω κόμμα» είπε στους συγκεντρωμένους, ανάμεσα στους οποίους ήταν οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης, Γιώργος Καμίνης και Βασίλης Κεγκέρογλου.

Το, «δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ να κάνω κόμμα» ήταν αιχμή κατά του Ανδρέα Λοβέδρου τον οποίο επίσης κατηγόρησε για υιοθέτηση ακροδεξιών απόψεων!

Όπως είπε, «κάποιοι από αυτούς χρησιμοποιούν ατζέντα μακριά από τις αξίες και την παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ, φτάνοντας μέχρι και σε ακροδεξιές αντιλήψεις που ακούγονται τελευταία».

Η αιχμή αφορούσε τις θέσεις Λοβέδρου για το μεταναστευτικό. Ο κ. Λοβέρδος άσκησε κριτική στην στάση που κρατά το Κίνημα Αλλαγής και υποστήριξε ότι «υπάρχει ανάγκη να αλλάξουμε θέση, γιατί δεν υπάρχει πυξίδα». Υπογράμμισε, μάλιστα, για τους μετανάστες ότι «θα κρατάμε εδώ όσους αντέχει η οικονομία, η κοινωνία και το εθνικό μας συμφέρον».