Η Φώφη έκοψε τις ευχές του ΠΑΣΟΚ!

Ζητήσαμε μια ευχή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ,  για τα 5 χρόνια της ιστοσελίδας μας. Το αίτημα μας δεν  έφτασε στο γραφείο του κ.  Βενιζέλου. Μας έκοψε, η κυρία Γεννηματά,  οδηγώντας το ΠΑΣΟΚ να είναι το ΜΟΝΟ κόμμα χωρίς παρουσία στην ιστοσελίδα της Αυτοδιοίκησης.

Στα πέντε χρόνια ενασχόλησης μας με την Αυτοδιοίκηση αφήσαμε το ίχνος μας.

Μας τιμούν καθημερινά χιλιάδες αναγνώστες από όλη την Ελλάδα,  μας τίμησε το ίδρυμα Μπότση με τιμητική δημοσιογραφική διάκριση. Η κυρία Γεννηματά (που μας πολεμά  την ώρα που υπουργοί, περιφερειάρχες, δήμαρχοι μας εύχονται τα καλύτερα) τι έχει να επιδείξει από το πέρασμα της στην Αυτοδιοίκηση; Επειδή είμαστε καλά παιδιά και θέλουμε να θυμίσουμε στο Πανελλήνιο το έργο της, ας μας το στείλει να του κάνουμε…. αφιέρωμα!

Κατά τα άλλα την αφήνουμε να πολεμάει μόνη της, εμείς προτιμάμε να τα βάζουμε με τους ισχυρούς που δεν κρύβονται πίσω από ένα ολόκληρο κόμμα για να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές.  Και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι καν προσωπικές. Είναι επαγγελματικός ανταγωνισμός  ιστοτόπων,  που στον έναν ιδιοκτήτης είναι στενός συνεργάτης της κ. Γεννηματά.

Και κάτι, κατά τη γνώμη μας, πολύ σημαντικό. Η πολιτική διάσωση της γενιάς που φεύγει, είναι μια υπόθεση που δεν μπορεί να στηριχθεί σε συναισθηματισμούς, αναφορές σε οικογενειακές παραδόσεις και διατύπωση απλοϊκών θεωριών ενδεδυμένων με αριστερή φρασεολογία. Η νέα γενιά (και του ΠΑΣΟΚ) με πτυχία, μεταπτυχιακά, διαδρομή στον ιδιωτικό τομέα εκφράζεται με συγκεκριμένο σαφή και τεκμηριωμένο λόγο. Σε αυτά, δεν γίνεται να αντιτάξεις εντυπώσεις αλλά ουσία. Αν έχεις.

Διαβάστε επίσης

5 χρόνια aftodioikisi.gr: Με τις ευχές σας, το ταξίδι συνεχίζεται…

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΑΣΟΚ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΕΥΧΕΣ, ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ AFTODIOIKISI.GR


Αφήστε μια απάντηση