Η «έκπτωση» Λαγού φέρνει τον Νίκο Παπανδρέου στο Ευρωκοινοβούλιο;

  • Απο Aftodioikisi News
  • 29 Απριλίου 2021 - 11:33
  • Comments Off

Η «έκπτωση» Λαγού φέρνει τον Νίκο Παπανδρέου στο Ευρωκοινοβούλιο;

Ο Λαγός συνελήφθη και αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα για τα περαιτέρω.  Θα ακολουθήσει τον δρόμο προς την φυλακή στην οποία βρίσκονται, πλην του εξαφανισμένου Παπά, τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Τι θα γίνει με την έδρα του;

Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα.

Το πλέον ενδιαφέρον, αφού εμπλέκεται το ΚΙΝΑΛ και ο Νίκος Παπανδρέου, είναι αυτό που περιγράφει στη στήλη του στα «Νέα» ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Πιθανότατα, γράφει,  «να υπάρξει αίτημα για έκπτωσή του από το βουλευτικό αξίωμα λόγω της καταδίκης του σε 13 χρόνια φυλάκιση για κακούργημα» και αποκαλύπτει:

«Γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι εξετάζεται σοβαρά να προσβληθεί η εκλογή του ώστε να εκπέσει και αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο ενδιαφέρει και το ΚΙΝΑΛ.  Κατά τις πληροφορίες αυτές το ΚΙΝΑΛ ενδιαφέρεται ζωηρά για την έκπτωση του Λαγού διότι στις ευρωεκλογές του 2019 ήταν το κόμμα με το μεγαλύτερο αδιάθετο υπόλοιπο ψήφων. Είχε εκλέξει δύο ευρωβουλευτές τον Ν Ανδρουλάκη και την Εύα Καϊλή ενώ τρίτος σε ψήφους ήταν ο Νίκος Παπανδρέου. Αν λοιπόν ευδοκιμήσουν οι κινήσεις για την έκπτωση του Λαγού υπάρχει το ενδεχόμενο η έδρα του να περιέλθει στο ΚΙΝΑΛ. Όπως είναι προφανές πρόκειται για νομικής φύσεως ζήτημα το οποίο θα απασχολήσει προσεχώς τους ειδικούς»

Εμείς θα προσθέταμε, και τους σεναριογράφους.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΛΑΓΟΣ, ΕΔΡΑ, Ν. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]