η-ατάκα-της-τζάκρη-που-προκάλεσε-την-αν-1304939
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 03.02.2024 | 21:24

Η ατάκα της Τζάκρη που προκάλεσε την αντίδραση του Κασσελάκη

Μία νέα ατάκα της Θεοδώρας Τζάκρη προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη κατά την επίσκεψή τους στην 30ή έκθεση Agrotica στη Θεσσαλονίκη.

Την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης ενημερωνόταν σε περίπτερο για τις καινοτόμες εφαρμογές τον τομέα της γεωργικής ανάπτυξης με τον συνομιλητή του να μιλάει για την αντιμετώπιση που είχε τα τελευταία χρόνια, με τον κ. Κασσελάκη να ρωτά «σας ειρωνεύτηκαν;» και να παίρνει την απάντηση «όχι ακριβώς». Τότε όμως η Θεοδώρα Τζάκρη αποφάσισε να κάνει τη δική της παρέμβαση στο διάλογο λέγοντας «η λογική όλα τα ‘χε η Μαριωρή».

Στο άκουσμα της φράσης ο Στέφανος Κασσελάκης χαμογέλασε, γύρισε το βλέμμα του και κοίταξε τη Θεοδώρα Τζάκρη λέγοντας «αυτές τις εκφράσεις πού τις βρίσκεις; Ολο εκφράσεις είσαι τελευταία», εννοώντας την ατάκα που είχε πρόσφατα η Θεοδώρα Τζάκρη όταν είπε «η αλήθεια είναι ότι στους αγρότες, κατά το κοινώς λεγόμενο ‘’τον ήπιαμε’’».

Για την ατάκα πάντως «όλα τα ‘χε η Μαριωρή» έσπευσε πρώτη η Ράνια Θρασκιά να πει «είναι μέσα από τον λαό» και στη συνέχεια οι υπόλοιποι να αναφέρουν ότι η φράση προέρχεται από την κοινωνία.

Τότε ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε «ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ».