h-ακρίτα-συγχαίρει-την-μαρέβα-για-την-εμ-870544
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 20.05.2022 | 17:30

H Ακρίτα συγχαίρει την Μαρέβα για την εμφάνιση της στην Αμερική

Σε μια ανάρτηση που μας εξέπληξε  για τα θετικά της σχόλια η Έλενα Ακρίτα  επαίνεσε τη Μαρέβα Μητσοτάκη και την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν για τις στιλιστικές τους επιλογές, στη διάρκεια της  συνάντησης στον Λευκό Οίκο.

Για τη σύζυγο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η κ. Ακρίτα ανέφερε πως το «ογκώδες Βυζαντινού τύπου κόσμημα της Μαρέβας Μητστοτάκη το βρίσκω εξαιρετικό ως fashion statement. Οι ελληνότροπες επιρροές το καθιστούν κατάλληλο για την περίσταση. Χαίρομαι που δεν το συνδύασε με ένα βαρετό μαυρο φόρεμα, αλλά με bleu royale μπλούζα και λευκό παντελόνι. Το σωστό να λεγεται».

Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτας:

«Κόντρα στο ρεύμα, θεωρώ τις δυο συζύγους εξαιρετικά κομψές εδώ – καθεμία με τον δικό της τρόπο. Το φόρεμα της Τζιλ Μπάιντεν είναι η τελευταία λέξη της μόδας, μιας μόδας πολύχρωμης, ανοιξιάτικης και λουλουδένιας. Λατρεύω τα φλοραλ και πολύ θα το ήθελα στη γκαρνταρόμπα μου.

Όσο για το ογκώδες Βυζαντινού τύπου κόσμημα της Μαρέβας Μητστοτάκη το βρίσκω εξαιρετικό ως fashion statement. Οι ελληνότροπες επιρροές το καθιστούν κατάλληλο για την περίσταση. Χαίρομαι που δεν το συνδύασε με ένα βαρετό μαυρο φόρεμα, αλλά με bleu royale μπλούζα και λευκό παντελόνι.

Το σωστό να λεγεται».