γκλέτσος-σε-τσίπρα-καλώς-ήρθες-πρόεδρ-492350
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 13.05.2022 | 15:25

Γκλέτσος σε Τσίπρα: Καλώς ήρθες πρόεδρε και αυριανέ πρωθυπουργέ μας

«Καλώς ήρθε πρόεδρε κι αυριανέ πρωθυπουργέ μας», είπε στον Αλέξη Τσίπρα, ο Απόστολος Γκλέτσος πρώην δήμαρχος Στυλίδας και νυν Περιφερειακής Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας.

Ο Απ. Γκλέτσος ήταν μέσα στο πλήθος που υποδέχτηκε στον Αλέξη Τσίπρα στην Άρτα. Στην κεντρική αγορά της πόλης όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε περιοδεία ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι λόγω της ακρίβειας στους λογαριασμούς ρεύματος, στα προϊόντα του σούπερ μάρκετ, στα καύσιμα.

Ξεχώρισε μια ηλικιωμένη, η οποία εμφανώς απογοητευμένη και με δάκρυα στα μάτια του είπε: «Με μια σύνταξη, 400 το ρεύμα, 300 το ενοίκιο, δεν αντέχουμε άλλο. Δεν μπορούμε άλλο, θα πεθάνουμε».

Λίγα λεπτά αργότερα ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε και τα παράπονα ενός επιχειρηματίας, ο οποίος υπογράμμισε: «Τα μνημόνια ήταν χάδι μπροστά σε αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή. Ο μοναδικός που μπορεί να σου κλείσει ένα μαγαζί είναι η ΔΕΗ. Ούτε το Δημόσιο, ούτε το ΙΚΑ, κανένας. Μόνο η ΔΕΗ. Αφού δεν μας έκλεισαν τα μνημόνια, δεν μας έκλεισε ο κορονοϊός, μας έκλεισε η ΔΕΗ».

Ένας άλλος του είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «δέκα μονάδες μπροστά» για να του απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας: «Εξαρτάται πώς μετράς. Αν βγαίνεις στα καφενεία και στην κοινωνία είναι άλλα τα μεγέθη απ’ αυτά που βλέπεις στην τηλεόραση».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε μετά τον λόγο κι απευθυνόμενος προς τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η χώρα μας είναι πρωταθλήτρια στην ακρίβεια σε όλη την Ευρώπη. Η χώρα μας που την ίδια στιγμή είναι στον πάτο στους μισθούς και στο εισόδημα του πολίτη. Επί 9 μήνες με αισχροκέρδεια ο λογαριασμός στον πολίτη. Ήρθε η ώρα να γυρίσει πίσω ο λογαριασμός. Αυτή την Κυριακή στήνουμε 1.000 κάλπες, θέλουμε να γίνουν 1.000 ταχυδρομεία που θα στείλουν τον λογαριασμό συστημένο σε αυτόν που μας οδήγησε εδώ, τον πρωθυπουργό».