γιατί-δεν-χάρηκε-η-κουμουνδούρου-με-τ-806878
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 04.06.2021 | 22:43

Γιατί δεν χάρηκε η Κουμουνδούρου με τη συνέντευξη Καρανίκα

Ο πρώην σύμβουλος στρατηγικής του Αλέξη Τσίπρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Tik Talk και στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ στην οποία αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό κομμάτια της ζωής του τα οποία δεν ήταν ευρέως γνωστά. 

Ανάμεσα στα θέματα τα οποία τοποθετήθηκε ο κ. Καρανίκας ήταν η δοκιμή ναρκωτικών ουσιών στο παρελθόν, η σχέση και το σκάουτινγκ του Αλέξη Τσίπρα αλλά και η επικοινωνία που είχε πρόσφατα με τον Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος εν τέλει αποκατέστησε τα όσα είχε πει δημόσια για εκείνον.

Η ενόχληση της Κουμουνδούρου αποτυπώθηκε σήμερα, καθώς στον ΣΥΡΙΖΑ  επιχειρούν να πάρουν αποστάσεις από τον άλλοτε σύμβουλο του τέως πρωθυπουργού. Μιλώντας στο cnn.gr και τον δημοσιογράφο, Γιάννη Αλμπάνη,  αξιωματούχος του κόμματος  έκανε αναφορά στην παραδοχή Γεωργιάδη για το έργο του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο αναφερόμενος στο κ. Καρανίκα, ξεκαθάρισε, ότι «η προσωπική του ζωή δε μας αφορά». 

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Ο Νίκος Καρανίκας υπήρξε σύμβουλος ειδικού σκοπού τη περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με ευθύνη να δρομολογηθεί ένα φιλόδοξο σχέδιο επενδύσεων στη φαρμακευτική κάναβη.Πριν λίγες μέρες ένας από τους βασικούς επικριτές του σχεδιασμου της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και σκληρός πολιτικός αντίπαλος, ο υπουργός Ανάπτυξης κος Γεωργιάδης, παραδέχθηκε στη Βουλή ότι το έργο που έφερε εις πέρας ήταν εξαιρετικά σημαντικό. Η προσωπική του ζωή δε μας αφορά. Ούτε και το συνεχιζόμενο -και με δίκη του ευθύνη αυτή τη φορά- σίριαλ δολοφονίας χαρακτήρα από μέρους ΜΜΕ.»

Όπως, μάλιστα σημειώνει το ethnos.gr στην Κουμουνδούρου επικράτησε, χθες, εκνευρισμός καθώς η προαναγγελία της συνέντευξης Καρανίκα επισκίασε εν μέρει τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Ολγα Τρέμη.