«Γαλάζια» πολιτεύτρια επιστρέφει στην Αυτοδιοίκηση (φωτο)

Το επόμενο βήμα στην πολιτική της σταδιοδρομία σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα Λένα Μακρή. Ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να επιστρέψει στην Αυτοδιοίκηση, φιλοτεχνεί συναινετικό προφίλ, ρίχνει γέφυρες με άλλους πολιτικούς χώρους, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα ανεβάσει τον Μάκη Βορίδη στο νομό για να της βάλει πλάτη. Μένει πλέον να επιλέξει σε ποιόν δήμο θα δοκιμάσει την τύχη της, αν δεν είναι ο δήμος Λαμιέων.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μακρή έχει μακρά θητεία στην Αυτοδιοίκηση καθώς:

-Το 1999 εξελέγη δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Λειανοκλαδίου, όπου διετέλεσε Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλος της τοπικής ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) Φθιώτιδας και εκπρόσωπος στην Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ).

-Το 2006 εξελέγη νομαρχιακή σύμβουλος στο νομό Φθιώτιδας, όπου διετέλεσε Αντινομάρχης αρμόδια για θέματα Παιδείας και Πρόνοιας, Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Διοίκησης, Οικονομίας και Κοινωνικού τομέα, Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας και εκπρόσωπος της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας (ΕΝΑΕ) στην Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας Στερεάς Ελλάδας.

-Το 2011 εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

H κ. Λένα Μακρή

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΝΔ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΛΕΝΑ ΜΑΚΡΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!