Τετάρτη
31
Μάι
Back

Γ. Παπαχρήστος: Θύμα της σπατάλης του Καραμανλή ο Μητσοτάκης!

Γ. Παπαχρήστος: Θύμα της σπατάλης του Καραμανλή ο Μητσοτάκης!

Μια άλλη διάσταση του μεγάλου θέματος των οικονομικών (για την ακρίβεια των χρεών) της ΝΔ δίνει ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Στη στήλη του στα «Νέα» ο κ. Παπαχρήστος υπογραμμίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι θύμα της σπατάλης των προηγούμενων αρχηγών της ΝΔ και ειδικά του Κώστα Καραμανλή

Γράφει ο γνωστός δημοσιογράφος

«Θύμα είναι ο Κυριάκος. Μεγάλο. Θύμα της σπάταλης διαχείρισης των προηγουμένων από αυτόν αρχηγών της ΝΔ και ειδικότερα ενός του Κώστα Καραμανλή Τα τοκοχρεολύσια των δανείων που πήρε επί των ημερών του άρχοντα της Ραφήνας είναι αυτά που εκτόξευσαν στα ύψη τον συνολικό δανεισμό της ΝΔ. Εγκύρως αναφέρω διότι η πηγή μου είναι αδιάψευστη ότι ο πρόεδρος Κυριάκος στα πέντε χρόνια που είναι πρόεδρος της ΝΔ δεν προσέφυγε ποτέ σε δανεισμό από τις τράπεζες και μάλιστα όπως μου ανέφερε η πηγή μου στην αναθεώρηση του Καταστατικού του κόμματος περιελήφθη με δική του πρόταση η απαγόρευση του δανεισμού του κόμματος από τράπεζες με εγγύηση την κρατική επιχορήγηση όπως παγίως συνέβαινε έως τότε»

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!