Γ. Παπαχρήστος: Πώς μοιράστηκαν τα 3 εκ ευρώ που έδωσαν οι Χούρι στον Καλογρίτσα

  • Απο Aftodioikisi News
  • 20 Μαΐου 2021 - 11:04
  • Comments Off

Γ. Παπαχρήστος: Πώς μοιράστηκαν τα 3 εκ ευρώ που έδωσαν οι Χούρι στον Καλογρίτσα

Επιμένει στο ερώτημα τι απέγιναν τα 3 εκ ευρώ που χορήγησαν οι που χορήγησαν οι αδελφοί Χούρι στον Χρήστο Καλογρίτσα προκειμένου να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Ποια ήταν η τύχη τους αφότου ο κυρ Χρήστος ο γιος του Βλαδίμηρος-Ιωάννης για την ακρίβεια που εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος της οικογένειας κηρύχθηκε έκπτωτος της διαδικασίας;» αναρωτάται και δίνει στο στίγμα της διαδρομής του επίμαχου ποσού.

«Τα 3 αυτά εκατομμύρια, ως έμβασμα από τους Χούρι είχαν φτάσει σε δεσμευμένο λογαριασμό της Τράπεζας Αττικής επ ονόματι του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα προκειμένου να εκδοθεί η εγγυητική επιστολή συμμετοχής στον διαγωνισμό επιστράφηκαν στον ίδιο λογαριασμό. Ο οποίος πλέον δεν ήταν δεσμευμένος»

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει ο κ. Παπαχρήστος, «ο Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας μετέφερε διαμιάς σε έναν λογαριασμό που κατείχε στην Εθνική Τράπεζα και ενδεχομένως διαθέτει ακόμη το ποσό του 1 2 εκατομμυρίου ευρώ. Με web banking μάλιστα. Τα δε υπόλοιπα περίπου 1.800.000 ευρώ συν κάτι ψιλά που είχε στον λογαριασμό του στην Τράπεζα Αττικής μεταφέρθηκαν σε άλλο λογαριασμό που διατηρούσε εντός της ίδιας Τράπεζας η κατασκευαστική εταιρεία «Τοξότης» της οικογένειας Καλογρίτσα.

Όπως υπογραμμίζει, «μια πρόχειρη ανάλυση/ανάγνωση των κινήσεων του συγκεκριμένου λογαριασμού της κατασκευαστικής εταιρείας Τοξότης που έγινε μέσω μιας εσωτερικής διαδικασίας στην Τράπεζα Αττικής δεν επέφερε αξιοποιήσιμα στοιχεία. Ο λόγος είναι ότι από αυτόν τον λογαριασμό στον οποίο επαναλαμβάνω μεταφέρθηκαν τα περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ έχουν γίνει εκατοντάδες μεταφορές-πληρωμές προμηθευτών και άλλων προφανώς στη βάση του κύκλου εργασιών της εταιρείας»

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΧΟΥΡΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]