«Φάουλ» Πιτσιλή για τα αδήλωτα τετραγωνικά

Κίτρινη κάρτα έλαβε χθες από τους παριστάμενους στην συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Εσωτερικών για την παρουσίαση της πλατφόρμας για τα αδήλωτα τετραγωνικά ο Διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής. 

Δεν είναι μόνο η καθυστέρηση στην πλατφόρμα που είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, , αλλά και το γεγονός ότι ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι ήταν στο τραπέζι της συνέντευξης ξέχασε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου: «Να ευχαριστήσω κι εγώ από την πλευρά μου τόσο τον οικοδεσπότη μας, τον κ. Θεοδωρικάκο, τον υπουργό Εσωτερικών όσο και  τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τον κ. Πιερρακάκη και τον Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης τον κ. Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο για την πολύ θετική και επιτυχή συνεργασία. Ευχαριστώ πολύ», έκλεισε την ομιλία του ο κ. Πιτσιλής.  Αν και είχε δίπλα του τον κ. Παπαστεργίου, να υποθέσει κανείς ότι… μπερδεύτηκε ή μήπως τρέχει τίποτε άλλο;

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΕΔΕ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΦΑΟΥΛ, ΑΔΗΛΩΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ, ΠΙΣΤΣΙΛΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!