Ένα απίστευτο λάθος στις εξετάσεις της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης

Ένα τεράστιο λάθος έκανε η Επιτροπή θεμάτων σε διαγωνισμό για την είσοδο στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, μπερδεύοντας τον Γιώργο Παπανικολάου, εφευρέτη του τεστ ΠΑΠ, με τον… Κώστα Παπανικολάου, διεθνή μπασκετμπολίστα. Στον 24ο διαγωνισμό για την είσοδο στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να απαντήσουν σε 50 ερωτήσεις με απαντήσεις πολλαπλής επιλογής.

Σε μία εξ αυτών όμως αντί να γράφει «Ο Γιώργος Παπανικολάου ήταν… » αναφερόμενη φυσικά στον εφευρέτη του τεστ ΠΑΠ, η ερώτηση έλεγε: «Ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου ήταν..» μπερδεύοντας φυσικά τους υποψηφίους. Λίγο αργότερα όμως βγήκε ανακοίνωση που ανέφερε πως η συγκεκριμένη ερώτηση δεν θα μετρήσει στην τελική βαθμολογία λόγω «εσφαλμένης διατύπωσης», ζητώντας φυσικά συγνώμη από τους υποψηφίους για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΛΑΘΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!