«Εμφύλιος» ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία-Σε ρόλο διαιτητή ο Τσίπρας -
Πέμπτη
21
Οκτώβριος
Back
«Εμφύλιος» ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία-Σε ρόλο διαιτητή ο Τσίπρας

«Εμφύλιος» ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία-Σε ρόλο διαιτητή ο Τσίπρας

«Εμφύλιος» ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία-Σε ρόλο διαιτητή ο Τσίπρας

Εμφύλιος έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ, στο νομό Μαγνησίας. Τα σκάγια τουπολέμου έχουν φτάσει μέχρι την Κουμουνδούρου και τον Αλέξη Τσίπρα που καλείται αλλά δεν δείχνει διάθεση να παίξει, όπως του ζητείται, το ρόλο του διαιτητή.

Αιτία του εμφυλίου είναι η βουλευτική έδρα της Μαγνησίας την οποία κατέχει η Φρόσως Καρασαρλίδου αλλά τη διεκδικεί ο προερχόμενος από το ΠαΣοΚ, Άγγελος Τόλκας.

Τι έχει γίνει;

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η εκλεγμένη βουλευτής, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν μονόγραψαν πάνω από 1.500 ψηφοδέλτια, δικά της αλλά και του κ. Τόλκα.

Ο κ. Τόλκας άσκησε έφεση. Τα περισσότερα ψηφοδέλτια που δεν έχουν μονογραφεί είναι της Καρασαρλίδου. Αν ακυρωθούν η έδρα θα αλλάξει χέρια.

Η κυρία Καρασαρλίδου είναι έξαλλη με τον Τόλκα και το θέμα έχει φτάσει στην Κουμουνδούρου και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα.  Αλλά στη φάση που είναι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο που έχει να σκεφτεί είναι ο εμφύλιος της Μαγνησίας.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!